Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε, στις 25/11, έξω από την ok anytime markets στην περιοχή του Βύρωνα για την απόλυση εργαζόμενης. Πολίτες και συλλογικότητες του Βύρωνα άνοιξαν πανό στην είσοδο του καταστήματος, πέταξαν τρικάκια και μοίρασαν ανακοινώσεις, ενημερώνοντας κατοίκους της περιοχής και περαστικούς για την απαράδεκτη στάση των αφεντικών της αλυσίδας ΟΚ Anytime Markets Α.Ε. που απέλυσαν την εργαζόμενη μονογονεϊκής οικογένειας, χωρίς καμία δικαιολογία, και μάλιστα με μπόλικη δόση ειρωνείας απέναντί της.

«Πάρτε πίσω την απόλυση», «για τα αφεντικά είναι νόμος της φύσης πρώτα το ξεζούμισμα μετά οι απολύσεις» ήταν από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους συγκεντρωμένους. Μετά τη λήξη της παρέμβασης ακολούθησε πορεία στους δρόμους της γειτονιάς, η οποία κατέληξε στην αγορά του Βύρωνα. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης αλληλεγγύης στην εργαζόμενη ο κόσμος της γειτονιάς έδειξε το ενδιαφέρον του για την υπόθεση και κανένας/καμία δεν θέλησε να ψωνίσει από το κατάστημα.

Η πορεία συναντήθηκε στους δρόμους του Βύρωνα με τους συγκεντρωμένους του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν) Βύρωνα – Καισαριανής για την 16χρονη που έχασε τη ζωή της από χρήση ναρκωτικών ουσιών στον Βύρωνα.

Ως Βίδα, συμμετείχαμε σε όλη τη διάρκεια της παρέμβασης αλληλεγγύης στην απολυμένη, μοιράζοντας την ανακοίνωσή μας.

Να παρθεί πίσω η απόλυση της εργαζόμενης στα OK MARKETS