Μετάφραση Prolet connect

Η Διεθνής Κοινότητα αντιμετωπίζει μια πραγματική και ηθική δοκιμασία και η προτεραιότητα τώρα είναι να επιβληθούν δεσμευτικά μέτρα για να σταματήσει ο πόλεμος της γενοκτονίας.

Οι διεθνείς θεσμοί αντιμετωπίζουν μια πραγματική και ηθική δοκιμασία όσον αφορά τη σοβαρότητα της αντιμετώπισης του αιτήματος της Νοτίου Αφρικής για δίωξη της σιωνιστικής κατοχής για τη διάπραξη γενοκτονίας κατά του παλαιστινιακού λαού, υπό το φως της πρώτης συνεδρίασης του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης σήμερα.

Προτεραιότητα τώρα είναι να επιβληθούν έκτακτα μέτρα για να αναγκαστεί η σιωνιστική κατοχή να σταματήσει τον συνεχιζόμενο πόλεμο γενοκτονίας κατά του παλαιστινιακού λαού μας στη Λωρίδα, σύμφωνα με το Άρθρο 9 της «Σύμβασης για την Πρόληψη και Τιμωρία του Εγκλήματος της Γενοκτονίας». Το Μέτωπο καλεί τις αραβικές και φιλικές χώρες να αναλάβουν σοβαρά τις ευθύνες τους όσον αφορά την παρακολούθηση αυτού του επείγοντος ζητήματος, για τη νίκη της δικαιοσύνης και της πίστης στο αίμα του παλαιστινιακού λαού.

Το Διεθνές Δικαστήριο έχει σημαντικές και ηθικές ευθύνες στο να ακολουθήσει σοβαρά αυτό το αίτημα που υπέβαλε η Νότια Αφρική, μακριά από την πολιτική της αναβλητικότητας και της καθυστέρησης ή της υποχώρησης στις αμερικανικές και δυτικές πιέσεις. Είναι καιρός αυτοί οι θεσμοί να εγκαταλείψουν την αμέλεια και τη συνενοχή τους λαμβάνοντας αποτελεσματικές αποφάσεις για να σταματήσουν την επίθεση και να διώξουν τους ηγέτες της σιωνιστικής κατοχής ως εγκληματίες πολέμου ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου και όλους όσοι ενώθηκαν μαζί τους, τους υποστήριξαν και τους έδωσαν το πράσινο φως για να συνεχίσουν τον πόλεμο γενοκτονίας κατά του παλαιστινιακού λαού.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Ενημέρωσης

11-1-2024