ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ προς την Ισραηλινή Πρεσβεία
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/1 στις 14:00 στο ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (μετρό Μέγαρο Μουσικής)

Επί 3 μήνες, εκτυλίσσεται η σιωνιστική βαρβαρότητα στη Γάζα και την Δυτική Όχθη και ταυτόχρονα η απαράμιλλη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού. Επί 3 μήνες οι σιωνιστές, ανίκανοι να επιδείξουν κάποια επιτυχία στα πεδία των μαχών, σφυροκοπάνε τον άμαχο πληθυσμό και τις πολιτικές υποδομές της Γάζας. Η σιωνιστική οντότητα, διαιρεμένη και λυσσασμένη απέναντι στη σταθερότητα και την αποφασιστικότητα του παλαιστινιακού λαού να υπερασπίσει μέχρι τελευταίας ρανίδας τη γη του, αρνείται να προχωρήσει σε κατάπαυση πυρός, προσπαθώντας να βρει μια λιγότερο επώδυνη διέξοδο από την παγίδα θανάτου που της έχει στήσει η Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Γάζα. Για 100 μέρες οι σιωνιστές σφάζουν, βομβαρδίζουν, αιματοκυλούν τη Λωρίδα της Γάζας, δεχόμενοι συντριπτικά πλήγματα από τις οργανώσεις της Αντίστασης.

Τα σιωνιστικά μίντια όσο και να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις απώλειες των σιωναζιστών, δεν μπορούν να αποκρύψουν την πραγματικότητα. Οι ίδιες οι ανακοινώσεις του κατοχικού στρατού για αποχώρηση μονάδων του από το βόρειο τμήμα της Γάζας δείχνει πως όχι μόνο δεν προελαύνουν, όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να «εξουδετερώσουν τη Χαμάς» αλλά ότι αναγκάζονται να υποχωρήσουν καθώς τα φέρετρα των στρατιωτών τους αυξάνονται.

Το σιωνιστικό κράτος έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια όλης της ανθρωπότητας, έχοντας ως μοναδικό στήριγμα τις ΗΠΑ και μια χούφτα δυτικών ιμπεριαλιστικών κρατών με συγκεκριμένα συμφέροντα στη Μέση Ανατολή καθώς και τους λακέδες τους, όπως το ελληνικό κράτος. Απ’ την άλλη, ο παλαιστινιακός λαός έχει στο πλευρό του τους λαούς όλου του κόσμου που βροντοφωνάζουν για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και για ελεύθερη Παλαιστίνη.

  • Να σταματήσει η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από τους σιωναζιστές!
  • Άμεσος τερματισμός των αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ!
  • Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης.
  • Η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωνισμού-ιμπεριαλισμού!
  • Άμεσος τερματισμός κάθε σχέσης, οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής, με το Ισραήλ!

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση