Σύμφωνα με ανακοίνωση, στις 22 Φλεβάρη, του υπουργείου Υγείας της Παλαιστίνης έχουν δολοφονηθεί, από τις 7 Οκτωβρίου, τουλάχιστον 29.410 Παλαιστίνιοι και έχουν τραυματιστεί 69.465.

Για πάνω από πέντε μήνες οι σιωναζιστές συνεχίζουν να εγκληματούν εις βάρος του παλαιστινιακού λαού που μάχεται με το όπλο στο χέρι για το δίκιο και τη λευτεριά του. Τη στιγμή που στη Γάζα δολοφονούνται άμαχοι, μωρά, παιδιά, ηλικιωμένοι, γιατροί, έγκυες, κτλ, στη Δύση οι ιμπεριαλιστές και οι υποτακτικοί τους προσπαθούν να επιβάλουν τη σιωπή.

Ενώ η γενοκτονία συνεχίζεται, κάθε κίνηση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό σπάει αυτή τη σιωπή συνενοχής στους εγκληματίες σιωναζί. Σήμερα στην Ιταλία, στις πόλεις Πίζα και Φλωρεντία οι «καραμπινιέροι» χτύπησαν φοιτητές, μαθητές, εργαζόμενους και μέλη της παλαιστινιακής κοινότητας Ιταλίας (βίντεο 1, 2) που διαδήλωναν με τα συνθήματα: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και «Palestine will be free from the river to the see».

Τα ειδησεογραφικά κάνουν λόγο για 13 τραυματίες, από τους οποίους οι δέκα είναι ανήλικοι. Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να πλησιάσουν την αμερικάνικη πρεσβεία στη Φλωρεντία και αυτό ήταν αρκετό για να δεχθούν στα κεφάλια τους τα γκλοπ των ιταλών μπάτσων.

Λίγες μέρες νωρίτερα χιλιάδες ήταν αυτοί και αυτές που διαδήλωσαν έξω από κτήρια της RAI (δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας) σε Ρώμη, Μιλάνο, Φλορεντία, Νάπολη και Μπολόνια ενάντια στην πολιτική λογοκρισίας σε όποιον τολμήσει να μιλήσει για τα εγκλήματα του Ισραήλ. Και αυτές οι διαδηλώσεις χτυπήθηκαν από την αστυνομία.

Αλληλεγγύη στους ιταλούς διαδηλωτές

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!