Η «κυρία» Μέι Γκόλαν, υπουργός Κοινωνικής… Ισότητας του Ισραήλ δήλωσε σε υψηλούς τόνους μέσα στην Κνεσέτ (ισραηλινό κοινοβούλιο) απευθυνόμενη στον Οφέρ Κασίφ του Hadash (συνασπισμός αριστερών κομμάτων) μετά την καταψήφιση στην Κνεσέτ της «μονομερούς» δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους (έπειτα από τις διεθνείς πιέσεις):

«κ. Κασίφ, αυτή η κυβέρνηση δεν τραυλίζει. Μπορείτε να συνεχίσετε να ονειρεύεστε ότι θα τελειώσουμε αυτόν τον πόλεμο χωρίς νίκη. Δεν ντρεπόμαστε να πούμε πως θέλουμε να δούμε τους ισραηλινούς στρατιώτες , τους ιερούς μας ήρωες, να πιάνουν τον Σινουάρ και τους τρομοκράτες του απ’ τα αυτιά και να τους σέρνουν σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, μέχρι να φτάσουν στα μπουντρούμια της φυλακής. Αλλά τη φυλακή του Μπεν-Γκβιρ, όχι του Μπαρ-Λεβ ή του Μιχαέλι. Ή, στο καλύτερο δυνατό σενάριο, να τους χώσουν στα φέρετρα. Προσωπικά, είμαι περήφανη για τα ερείπια της Γάζας και για το ότι κάθε μωρό, ακόμα και σε 80 χρόνια από τώρα, θα λέει στα εγγόνια του τι έκαναν οι Εβραίοι.

Μπορείτε να συνεχίσετε να φωνάζετε «ειρήνη τώρα» και «εκλογές τώρα». Από το Καπλάν μέχρι τη Γάζα, ας σας ακούσουν. Εμείς έχουμε μία αποστολή. Καταλήγω. Ούτε περιστέρι, ούτε κλαδί ελιάς, μόνο ένα σπαθί για να κόψουμε το κεφάλι του Σινουάρ, αυτό είναι που θα λάβει από εμάς!». 

Οι σιωναζιστές βουλευτές, φανατισμένοι σε όλα τα επίπεδα αφού απολαμβάνουν της διεθνούς ασυλίας, δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν όταν μιλούν στα ζεστά έδρανα. Για τις ειδικές δυνάμεις βέβαια που δρουν στη Γάζα, οι μαύρες σακούλες είναι μια σοβαρή πιθανότητα. Αυτό έχει δείξει η μέχρι τώρα καταγραφή. Τα πολιτικά κόμματα του κατοχικού Ισραήλ παίζοντας ακόμα το παραμύθι του «θύματος», παρουσιάζονται σαν τους κακόμοιρους που τους μισούν κάτι «ζώα» άραβες, όπως δήλωνε ευθαρσώς ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιόαβ Γκάλαντ πριν μερικούς μήνες…

Η γενοκτονία εις βάρος του παλαιστινιακού λαού συντελείται εδώ και 5 μήνες σε ζωντανή μετάδοση. Η επιμονή, υπομονή, αντοχή και αυτοθυσία αυτού του ήρωα ανυπόταχτου λαού και των μαχητών του θα γραφτεί στα βιβλία απ’ τους ιστορικούς του μέλλοντος. Οι απόψεις της σιωναζίστριας βουλευτίνας θα μείνουν να θυμίζουν το φρικτό και απάνθρωπο πρόσωπο των μακελάρηδων κατοχικών.