«Δεν έχουμε κανένα στόχο να πεθάνουν αθώοι άνθρωποι. Ο μόνος στόχος που έχουμε είναι το Ισραήλ και η οικογένεια μας να είναι ασφαλείς. Αν ο στόχος αυτής της επιχείρησης ήταν να πεθάνουν οι αθώοι πρώτα απ’ όλα δε θα ήμουν εδώ. Δε θα έβαζα την Ελλάδα στο στόμα μου και δε θα έβαζα το σήμα της Ελλάδας πάνω μου». Δήλωση στο MEGA.

«Ποτέ δε θα έβαζα την Ελλάδα πάνω μου, εάν αυτά που έκανε ο ισραηλινός στρατός ήταν να σκοτώνει αθώους ανθρώπους».

Είμαι έτοιμος για τα πάντα, με έχουν εκπαιδεύσει. Αυτό που έκαναν οι τρομοκράτες, που κρύβονται, είναι να φύγουν από τη Γάζα. Και έχουν αφήσει εκεί τους αθώους ανθρώπους να τα ζήσουν όλα αυτά». Δήλωση στο STAR.

Αυτές είναι οι δηλώσεις στα κανάλια του κατοχικού σιωναζιστή ελληνικής καταγωγής Daniel Κατρίτση, ετών 21… Τα ελληνικά παπαγαλάκια τον γύριζαν σαν τρόπαιο και υπερήφανοι για τον «άξιο» γιο που θα πολεμήσει για την… ειρήνη και το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ… Αυτές οι δηλώσεις είναι από την δεύτερη βδομάδα του Οκτώβρη και είναι καλά δασκαλεμένος για να πει όσα χρειάζονται για να καθησυχάσει τους πάντες ότι όλα «βαίνουν καλώς»…

Κάθε λέξη του νεαρού τενεκέ, που συμμετέχει με το χαμόγελο στα χείλη στο σιωνιστικό χασάπικο, είναι ένα ψέμα. Αρκεί να δει κανείς τα εγκλήματα πολέμου που συντελούνται καθημερινά στη Γάζα… Ο Daniel Κατρίτσης όχι μόνο δεν εγκατέλειψε το στράτευμα, όπως λέει παραπάνω, αλλά αναγνωρίστηκε σε βίντεο να ξεφτιλίζει ως λάφυρα μαζί με κατοχικούς στρατιώτες παλαιστίνιους αιχμαλώτους. Από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένους, τους οποίους έχουν ξεγυμνώσει σε στάδιο και τους αναγκάζουν να παραμένουν φορώντας μόνο το εσώρουχό τους με τα χέρια ψηλά, όρθιοι ή γονατιστοί, ενώ τους σημαδεύουν με τα όπλα τους. 

Κι όλα αυτά τα κάνει φορώντας την ελληνική σημαία. Αυτήν τη σημαία που το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης στην Ελλάδα βάζει μόνιμα δίπλα στο κράτος-τρομοκράτη, την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός σηκώνει την ελληνική δίπλα στην παλαιστινιακή σημαία για να δείξει την αλληλεγγύη του.

Το χουμε ξαναπεί, δύο οι Ελλάδες για το παλαιστινιακό ζήτημα και την υπόθεση της απελευθέρωσης του παλαιστινιακού λαού από τα δεσμά της κατοχής. Για τον Daniel δεν νιώθουμε καμία περηφάνια, το αντίθετο, μας προκαλεί οργή και θλίψη για το τι μπορεί να κάνει η κατοχική προπαγάνδα στα μυαλά νέων ανθρώπων για να γίνονται χασάπηδες.

Ανεπιθύμητος ο εγκληματίας πολέμου

Ζήτω η ένοπλη παλαιστινιακή αντίσταση και ο αδούλωτος παλαιστινιακός λαός

Λευτεριά στην Παλαιστίνη