Σικάγο Μάης 1886 – Γάζα Μάης 2024

Όλοι-ες στην απεργιακή διαδήλωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς
Τετάρτη 1η Μάη, 11:00, Κοραή

Υπάρχει ένα κόκκινο νήμα που συνδέει τους αγώνες των λαών του κόσμου. Είτε αυτοί είναι ενάντια στη βάρβαρη καπιταλιστική εκμετάλλευση, είτε ενάντια στην καταπίεση και την γενοκτονία. Ολοι αυτοί οι αγώνες αποτελούν βήματα του περάσματος της ανθρώπινης κοινωνίας από την προϊστορία στην Ιστορία. Βήματα προς μια κοινωνία απαλλαγμένη από τον ιμπεριαλισμό και την κάθε μορφής καταπίεση.

Φέτος η 1η Μάη, έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί συμπίπτει με την κορύφωση του μεγαλειώδους αγώνα ενός λαού, που εδώ και 76 χρόνια παλεύει για λευτεριά και ανεξαρτησία. Η εποποιία του παλαιστινιακού λαού έγραψε, γράφει και θα συνεχίσει να γράφει για όσο χρειαστεί, χρυσές σελίδες στο βιβλίο των αγώνων των λαών παγκοσμίως, αποτελώντας ένα φωτεινό παράδειγμα που αποδεικνύει ότι ένας λαός αποφασισμένος, είναι το μοναδικό υπερόπλο.

Οι σιωνιστές έχουν στο πλευρό τους τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις όλου του πλανήτη. Ο παλαιστινιακός λαός έχει τους εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους που διαδήλωσαν και διαδηλώνουν αλληλέγγυοι στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του, από την ανατολική Ασία μέχρι τις ιμπεριαλιστικές μητροπόλεις.

Να γίνει η φετινή διαδήλωση της Πρωτομαγιάς μια μεγάλη απεργιακή διαδήλωση διεθνιστικής αλληλεγγύης στον μεγαλειώδη αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης!
Άμεσος τερματισμός κάθε σχέσης, οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής, του ελληνικού κράτους με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ!

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση