Ανακοίνωση της Χαμάς 25/12/2023                

Η δήλωση του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου ότι συνεργάζεται με χώρες, για να περάσει ένα σχέδιο «εθελούσιας μετανάστευσης» για τον παλαιστινιακό λαό μας από τη Λωρίδα της Γάζας είναι ένα γελοίο σχέδιο και μια προσπάθεια να πουλήσει ψευδαισθήσεις, για να παραταθεί η επιθετικότητα, αφού αυτός και ο ναζιστικός στρατός του απέτυχαν τους στόχους τους, νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να ξεφύγει από την υποχρέωση να σταματήσει την επιθετικότητα και τον γενοκτονικό πόλεμο.

Ο παλαιστινιακός λαός μας έχει επιβεβαιώσει την αποφασιστική του στάση απορρίπτοντας την απέλαση, τον εκτοπισμό και τη μετανάστευση. Επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να παραμείνουμε σταθεροί στη γη μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτόν τον ξένο και παρείσακτο εχθρό στη γη μας να εφαρμόσει οποιοδήποτε σχέδιο που εξαλείφει την υπόθεσή μας ή εκτοπίζει τον λαό μας από τη γη και τα ιερά του μέρη.

Ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης 25/12/2023

Προειδοποιούμε κάθε πολιτεία ή χώρα που εμπλέκεται και ευθυγραμμίζεται με αυτό το σχέδιο.

Οι δηλώσεις του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου «ότι εργάζεται για να επιτύχει την εθελοντική μετανάστευση των κατοίκων της Γάζας» είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια εξαγωγής ψευδαισθήσεων και επιτευγμάτων.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης βεβαιώνει ότι οι δηλώσεις του πρωθυπουργού του εχθρού, εγκληματία πολέμου και ηττημένο «Μπενιαμίν Νετανιάχου», στο περιθώριο συνεδρίασης της παράταξης του κόμματος Λικούντ «ότι εργάζεται για να επιτύχει την εθελοντική μετανάστευση των κατοίκων της Γάζας σε άλλες χώρες» είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια να εξάγει ψευδαισθήσεις και επιτεύγματα μπροστά στο κόμμα του, για να καλύψει την απόλυτη αποτυχία του στην επίτευξη οποιουδήποτε από τους στόχους του στην επίθεση στη Λωρίδα, μετά τις μεγάλες απώλειες που υπέστη σε αξιωματικούς και στρατιώτες λόγω της θρυλικής αντίστασης, και μπροστά στη σταθερότητα και την επιμονή του λαού μας και στην αποτυχία του από την αρχή να εφαρμόσει το σχέδιο εκτοπισμού.

Το Μέτωπο τονίζει ότι αυτό που ο σιωνιστής εγκληματίας Νετανιάχου δεν πέτυχε με τη βία, δεν θα μπορέσει να το κάνει με άλλα μέσα, και ο λαός μας το γνωρίζει πολύ καλά και θα αντιμετωπίσει με όλα τα μέσα κάθε νέα προσπάθεια να περάσει αυτό το σχέδιο.

Το Μέτωπο ολοκληρώνει τη δήλωσή του προειδοποιώντας τυχόν κράτη ή οντότητες που εμπλέκονται ή ευθυγραμμίζονται με αυτό το κακόβουλο σχέδιο: Η Παλαιστίνη είναι η γη του παλαιστινιακού λαού, των προγόνων του και των μελλοντικών εγγονών του, και σε αυτήν θα επιστρέψουμε. Οι μεγάλες θυσίες που κάνει τώρα ο λαός μας και η αντίσταση είναι μεταξύ των πιο σημαντικών στόχων τους να πραγματοποιήσουν το όνειρο του λαού μας για επιστροφή και να ματαιώσουν κάθε ύποπτο σχέδιο εκτοπισμού.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Ενημέρωσης

* Μετάφραση prolet connect