Άλλη μια σφαγή έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης 07 Φεβρουαρίου. Εδώ και μέρες ο σιωναζιστικός στρατός έχει βάλει στο στόχαστρό του με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τη Ράφα, στον Νότο της Λωρίδας της Γάζας, όπου έχουν βρει καταφύγιο πάνω από 1,3 εκατομμύρια εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι. Η σιωνιστική οντότητα, προσπαθώντας να πυροδοτήσει μια ακόμα μεγαλύτερη κρίση στην περιοχή, και υπό την πίεση των τελευταίων διαπραγματεύσεων με την Αντίσταση σχετικά με την κατάπαυση του πυρός, προσπαθεί να σπείρει τον τρόμο και τον πανικό στην ήδη πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Μεταφράσαμε και παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου:

Η σφαγή από την κατοχή στη Ράφα είναι μια κηλίδα στη συνείδηση ​​του κόσμου, που έγινε με αμερικανική συνεργασία και χορηγία.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη νέα σιωνιστική σφαγή που διέπραξε ο σιωνιστικός στρατός στη Ράφα αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και νωρίς το πρωί της Πέμπτης, που είχε ως αποτέλεσμα το μαρτύριο (σ.τ.μ. θάνατο) 14 Παλαιστινίων, μεταξύ των οποίων 5 παιδιά, και τον τραυματισμό δεκάδων, με βομβαρδισμούς που είχαν στόχο δύο σπίτια που φιλοξενούσαν εκτοπισμένους.

Το Μέτωπο τονίζει ότι αυτή η αποτρόπαια σφαγή στη Ράφα, που συμπίπτει με τους έντονους σιωνιστικούς βομβαρδισμούς σε διάφορες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, είναι μια κηλίδα στη συνείδηση ​​του κόσμου, που διεξήχθη με τη βάναυση αμερικανική και δυτική συνεργασία.

Το Μέτωπο ολοκληρώνει τη δήλωσή του επιβεβαιώνοντας ότι ο συστηματικός σιωνιστικός πόλεμος γενοκτονίας, που εντείνεται με σφοδρούς βομβαρδισμούς και ζώνες πυρός που στοχεύουν σπίτια που έχουν καταφύγει εκτοπισμένοι στη Ράφα και η απειλή μιας χερσαίας εισβολής δεν εκφοβίζει τον λαό μας. Οι σιωνιστικοί στόχοι θα διαλυθούν μπροστά στη σταθερότητα και τη θέληση του λαού μας και τα επώδυνα χτυπήματα της αντίστασης.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Ενημέρωσης

08/02/2024