Πήξαμε στα κροκοδείλια δάκρυα για άλλη μια φορά από τους ψευτοφιλάνθρωπους και πολιτισμένους παπαγάλους των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών της δύσης με τη φωτογραφία φρίκης που κυκλοφόρησε με παιδάκια εκτός θερμομοκοιτίδων, επειδή δεν υπάρχει ρεύμα στο Νεογνολογικό τμήμα. Μιλάμε για ένα νοσοκομείο που οι γιατροί δουλεύουν υπό το φως των κεριών εξυπηρετώντας χιλιάδες ασθενείς και τραυματίες. Δεν υπάρχουν αναλώσιμα, αντισηπτικά και καύσιμα. Βομβαρδίζεται τμηματικά σε καθημερινή βάση από τον σιωνιστικό στρατό. Εκτός λειτουργίας είναι η μονάδα εντατικής θεραπείας, το παιδιατρικό τμήμα και οι συσκευές οξυγόνου έχουν σταματήσει να λειτουργούν. Οι εκκλήσεις από γιατρούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, της Ερυθράς Ημισελήνου της Παλαιστίνης να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί και να ανοίξει διάδρομος να παρασχεθούν καύσιμα και φάρμακα δεν φαίνεται να συγκινούν τους ψευτοανθρωπιστές ιμπεριαλιστές και το μαντρόσκυλό τους.

Το ότι χτυπιούνται νοσοκομεία είναι ένα έγκλημα πολέμου και δε πρέπει να το δεχτεί η ανθρωπότητα. Η μόνη δύναμη που μπορεί να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση είναι οι λαοί και το παγκόσμιο κίνημα υπέρ της εθνικοαπελευθερωτικής παλαιστινιακής επανάστασης. Οι εργαζόμενοι της χώρας μας δε πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια σε αυτή την γενοκτονική πολιτική του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό και την αντίστασή του και να συνεχίσουν να διαδηλώνουν, όπως μέχρι τώρα το κάνουν, ακόμα πιο επίμονα και με πείσμα ενάντια στη συστημική βρόμικη προπαγάνδα σπίλωσης των ένοπλων αντιστασιακών οργανώσεων.  Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη όλοι στους δρόμους  ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον σιωνισμό. Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!

Υ.Γ. Ο εκπρόσωπος του γερμανικού ιμπεριαλισμού Σολτς, τα είπε «τσεκουράτα»: «δεν είναι σωστή η έκκληση που κάνουν ορισμένοι για άμεση κατάπαυση του πυρός ή μεγάλη παύση -που είναι βασικά το ίδιο πράγμα», γιατί σύμφωνα με τον Ευρωπαίο «δημοκράτη» Σόλτς αυτό θα σήμαινε «ότι το Ισραήλ θα πρέπει να αφήσει τη Χαμάς να ανακάμψει και να αγοράσει ξανά νέους πυραύλους. Για να μπορέσει στη συνέχεια να τους εκτοξεύει ξανά. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε αυτό». Οπότε «βαράτε στο ψαχνό» και με τον γνωστό τρόπο του Αδόλφου Χίτλερ που ξεθεμελίωσε πόλεις και χωριά για το καλό του Γ’ Ράιχ. Φανταζόμαστε αυτές οι δηλώσεις θα χαροποίησαν και τους φιλελευθεριακούς της Rote Flora που ενοχλούνται με την αντίσταση της Χαμάς και όχι με την σιωνιστική κατοχή!  Deutschland über alles…

Χωρίς σχόλια…