Η συνεχόμενη παραπληροφόρηση των ελληνικών ΜΜΕ για τα εγκλήματα της σιωνιστικής κατοχής εναντίον του παλαιστινιακού λαού και η «ξεπατικωτούρα» των ανακοινώσεων από τα γραφεία τύπου των πινόκιο του Νετανάχιου είναι ενδεικτική για το που έχει φτάσει η ντόπια καθεστωτική δημοσιογραφία.

Μιλάμε για πένες βουτηγμένες στο αίμα και στο ψέμα που υποτιμάνε τη νοημοσύνη όλων των προοδευτικών ανθρώπων που δεν μπορούν να σιωπήσουν και να συμβιβαστούν με το διαρκές έγκλημα της σιωνιστικής κατοχής. Τι να πει κανείς όταν πριν λίγες μέρες στην Μπέιτ Λάχια οι σιωναζιστές δολοφόνησαν άμαχους πατεράδες μπροστά στα παιδιά τους και ξεγύμνωσαν όλους τους άνδρες πάνω από 15 χρονών, βάζοντάς τους να μπουσουλάνε δεμένοι πισθάγκωνα;

Οι σιωναζί είπαν ότι πρόκειται για μαχητές της Χαμάς(!), οι εδώ δημοσιογράφοι έγραφαν πάνω σε αυτή την πληροφορία διθυράμβους για τον σιωνιστικό στρατό… Όποιος παρακολουθεί την Αντίσταση και τα βίντεο που δημοσιεύουν καθημερινά από τα πεδία των μαχών και το πετσόκομμα των «ετοιμοπόλεμων και θαρραλέων» στρατιωτικών δυνάμεων του Νετανιάχου δεν χρειάζεται τους έλληνες παπαγάλους που αναπαράγουν αμάσητη τη σιωνιστική παραμύθα.

Μιλάμε για τους πασίγνωστους, πλέον σε όλον τον κόσμο, μουτζαχεντίν που έχουν αναμετρηθεί σε άνισες στρατιωτικές καθημερινές μάχες με «ψυχή βαθιά» σε όλα τα πεδία του Βορρά και του Νότου της Γάζας. Μιλάμε για αντάρτες ριζωμένους στη γη και στον λαό τους, οι οποίοι βροντοφωνάζουν «Νίκη ή Θάνατος» όταν συναντιούνται με τον σιωνιστή κατοχικό στρατό… Είναι δυνατόν να πιαστούν έτσι, χωρίς να ματώσει ο αντίπαλος; Χωρίς να πέσει ριπή; Τη στιγμή που όλοι οι μαχητές της αντίστασης ξέρουν ότι μόνο ο θάνατος τους περιμένει από τους κατοχικούς σε περίπτωση που πέσουν στα χέρια τους; Μιλάμε για δημοσιογραφία της γελοιότητας που υποτιμάει τη νοημοσύνη του λαού μας και τυφλωμένη καθώς είναι αυτοεξευτελίζεται μπροστά στον ηρωικό αγώνα του παλαιστινιακού λαού και των παιδιών του που μάχονται με το όπλο στο χέρι.

Φυσικά για τα πραγματικά νούμερα αυτών που ματοκυλίζει ο στρατός του Νετανιάχου δεν αφιερώνονται παρά λίγες γραμμές και αν…

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Γάζας οι νεκροί μέχρι τις 9/12 ήταν τουλάχιστον 17.700. Με το 70% αυτών να είναι γυναίκες, νέοι και παιδιά κάτω των 18 ετών… Μιλάμε για αδιανόητο αιματοκύλισμα αμάχων.

Θα κλείσουμε με ένα μικρό απόσπασμα από την 11λεπτη ομιλία του θρυλικού πλέον «Κομαντάντε» Αμπού Ομπέιντα (μεταφρασμένο από την Κόντρα-eksegersi.gr) που ανακοινώνει αληθινά νούμερα και κοιτά τον λαό του στα μάτια με τιμιότητα και σεβασμό. Αφιερωμένο στα καθεστωτικά παπαγαλάκια της ελληνικής δημοσιογραφίας…

[…] Καλούμε τους μαχητές του λαού μας παντού, τους ελεύθερους ανθρώπους του έθνους μας και όσους απορρίπτουν την Κατοχή σε όλο τον κόσμο, να κινητοποιηθούν για να απαντήσουν στον εχθρό πολεμώντας, διαδηλώνοντας και διαταράσσοντας τον ύπνο του εχθρού. Δεν κάνουν καλό όσοι συνεχίζουν να παρακολουθούν τα κατοχικά εγκλήματα κατά του λαού και των πολιτών μας και την προσπάθεια εκτοπισμού τους.

Εν κατακλείδι, σπουδαίοι άνθρωποί μας. Το ολοκαύτωμα του εχθρού στοχεύει να σπάσει τη βούληση του λαού μας και τη δύναμη της αντίστασής μας […].

Εκδικούμαστε το αίμα του λαού μας, σπάμε την επιθετικότητα αυτής της εγκληματικής και δειλής Κατοχής και σας διαβεβαιώνουμε ότι οι μουτζαχεντίν μας είναι καλά. Οι τάξεις τους είναι ισχυρές και συνεκτικές και πολλοί από αυτούς περιμένουν ακόμα τη σειρά τους για να πολεμήσουν. […]