Για δύο μέρες οι σιωνιστές οπαδοί της Μακάμπι «διασκέδασαν» και «το έριξαν έξω» με τη στήριξη και ανοχή της ελληνικής αστυνομίας. Έβγαιναν σε κεντρικά σημεία της πόλης, ανέμιζαν σημαίες της ομάδας τους και της κατοχικής οντότητας. Προκαλούσαν και γρύλιζαν σε όποιον τους θύμιζε άραβα, όπως οι ναζιστικές συμμορίες. Κυκλωμένοι πάντα και με την πλήρη υποστήριξη της ελληνικής αστυνομίας. Είναι χαρακτηριστικό των σιωνιστών να κινούνται πάντα με ισχυρή «υποστήριξη», ακόμα και για να βρεθούν σε εκτός έδρας παιχνίδι ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα των αστών μπορεί να είναι φιλική χώρα για τους σιωνιστές, γνωρίζουν όμως ότι ο λαός μας θεωρεί τους παλαιστίνιους αδερφό λαό και τα φασιστάκια του Ισραήλ τα χει στην απόλυτη περιφρόνηση που αξίζει σε κάθε ναζιστικό σκουπίδι.

Η διαδρομή Αθήνα –Πειραιάς είναι ζωγραφισμένη με γκράφιτι και γραμμένη με συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης, κολλημένες αφίσες και άλλα πολλά που δείχνουν στο πλευρό ποιών είναι οι λαϊκές μάζες. Οι σιωνιστές, για δύο μέρες, κυκλοφορούσαν στον δημόσιο χώρο κάνοντας γνωστή την παρουσία τους με κάθε τρόπο, μισόγυμνοι αρκετοί από τη μέση και πάνω ξελαρυγγιάζονταν για την κωλομάδα τους, ρουφούσαν μπύρες και ναρκωτικά στο δημόσιο χώρο και επιδείκνυαν τον φανατισμό τους στους περαστικούς όταν οι τελευταίοι δυσφορούσαν για τις οπαδικές τους συμπεριφορές.

Όμως δεν έμειναν εκεί, δηλαδή στις αντεγκλήσεις με περαστικούς. Επιτέθηκαν, πάντα με την ανοχή της ΕΛΑΣ, σε παρέα αράβων στο Σύνταγμα και έστειλαν έναν από αυτούς στο νοσοκομείο. Δεκάδες πιωμένοι και φανατισμένοι σιωναζιστές «ξέσκασαν» στο κέντρο της Αθήνας και επιδόθηκαν σε ότι γνωρίζουν καλά να κάνουν… Να δείχνουν την «ανωτερότητά» τους και να «καθαρίζουν» τον τόπο από άραβες γενικά και παλαιστίνιους ειδικά. Η ΕΛΑΣ «τους έκανε δώρο» λίγους άραβες στην πλατεία Συντάγματος για να εκτονώσουν τα βάρβαρα ένστικτά τους…

Από της 7 Οκτώβρη, από την άλλη, η ΕΛΑΣ έχει χτυπήσει με γκλοπ πορείες, συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνης, (όπως αυτή στα mc Donald’s πριν λίγες βδομάδες στο Σύνταγμα). Προσεγγίζει ασφυκτικά και προκλητικά τα μπλοκ αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την αντίστασή του και φυσικά δεν έχει σταματήσει να τρομοκρατεί Παλαιστίνιους που ζουν στη χώρα μας. Έχει προσαγάγει (πριν και μετά τις διαδηλώσεις) δεκάδες Παλαιστίνιους που ειρηνικά ανεμίζουν σημαίες της πατρίδας τους χωρίς να προκαλούν κανέναν. Είναι η ΕΛΑΣ που κατόπιν κυβερνητικής εντολής βρήκε και συνέλαβε τον Παλαιστίνιο διαδηλωτή που σε συλλαλητήριο χιλιάδων ανθρώπων υπέρ της Παλαιστίνης στην πλατεία Συντάγματος στερέωσε την παλαιστινιακή σημαία δίπλα στην ελληνική. Μια κίνηση που κέρδισε το χειροκρότημα όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών ανθρώπων αυτής της χώρας. Όχι όμως και της Ελλάδας του ελληνικού καπιταλισμού και της πολιτικής ηγεσίας που συνεργάζεται με το κράτος του Ισραήλ και είναι συνένοχο στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού.

Το χθεσινό γεγονός δε το καταδίκασαν οι φορείς του αθλητισμού στη χώρα μας, ούτε φυσικά η Μακάμπι, ούτε κάποιος κυβερνητικός. Κανένα δημοσιογραφικό παπαγαλάκι, από αυτά που άφριζαν για τις παλαιστινιακές σημαίες στο Σύνταγμα με την αλλαγή του χρόνου, δεν αναφέρθηκε στον σιωνιστικό όχλο. Οι σιωναζιστές είναι σύμμαχοι και έχουν την ανοχή του κράτους για να κάνουν ό, τι γουστάρουν στην πλατεία Συντάγματος. Όπως ακριβώς και οι αμερικάνοι πεζοναύτες στα Χανιά. Το να ρίξουν και καμιά φάπα σε κανέναν περαστικό είναι μέσα στο «μενού» των διευκολύνσεων της «συμμαχικής μπανανίας».

Παλαιστίνιοι πρόσφυγες αδέρφια μας. Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Νίκη στα όπλα της παλαιστινιακής αντίστασης. Θάνατος στον σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό.