Στις 27-28 Ιανουαρίου θα βρεθεί στην Ελλάδα ένας απ’ τους πλέον εξειδικευμένους εκπαιδευτές Krav Maga, ο Tamir Gilad. «Καλεσμένος» της ελληνικής ομοσπονδίας Krav Maga, IKMF, θα βρεθεί στη χώρα μας να διδάξει τις υψηλές τεχνικές «αυτοάμυνας» και να διαφημίσει ακόμα περισσότερο ένα σύστημα πολεμικών λαβών, πλήρως δοκιμασμένων πάνω στα σώματα των Παλαιστινίων. Ο «κύριος» Tamir έχει υπηρετήσει 3 χρόνια στον ισραηλινό στρατό, φτάνοντας το 1987 (1η Ιντιφάντα) να διοικεί ολόκληρη μονάδα αποτελούμενη από 70 στρατιώτες. Είναι εκπαιδευτής πυροβόλων όπλων και πλέον απ’ τους πιο βασικούς εκπαιδευτές που γυρίζουν τον κόσμο για να απλώσουν την «τέχνη» τους.

Τι είναι με λίγα λόγια το Krav Maga; Πρόκειται για το επίσημο σύστημα μάχης του ισραηλινού στρατού, ένα σύστημα «αυτοάμυνας» που συνδυάζει λαβές και τεχνικές στη μάχη σώμα με σώμα, το οποίο έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί πάνω στα σώματα των παλαιστίνιων αντρών, γυναικών και παιδιών.

Η IKMF, μια απ’ τις ελληνικές ομοσπονδίες Krav Maga, φέρνει συχνά-πυκνά εκπαιδευτές από «κάτω» σε σεμινάρια διαφόρων ειδών, που απευθύνονται από αστυνομικούς μέχρι στον οποιονδήποτε πολίτη. Όλοι αυτοί οι εκπαιδευτές είναι ενεργά ή πρώην ενεργά στελέχη του ισραηλινού στρατού, εκπαιδευτές στρατιωτών και εποίκων φασιστών, ενώ η εκπαίδευση περιλαμβάνει απ’ τη μάχη σώμα με σώμα μέχρι τη σκοποβολή, τη χρήση μαχαιριών, οπλισμού κ.λπ. Ξεχνάει όμως η ομοσπονδία να σημειώσει, στα εν λόγω σεμινάρια, ότι η ειδίκευση στην σκοποβολή των συγκεκριμένων εκπαιδευτών έχει γίνει σε ζωντανούς κινητούς στόχους, τους Παλαιστίνιους.

Εδώ και μια δεκαετία πλέον το ελληνικό κράτος, με τα διάφορα μνημόνια συνεργασίας που έχει υπογράψει με το Ισραήλ, έχει εμβαθύνει τις σχέσεις του με την σιωνιστική οντότητα. Απ’ το αθλητικό πεδίο με το Krav Maga, μέχρι το πολιτιστικό, και από την έκδοση αναρίθμητων βιβλίων χρηματοδοτούμενων πολλές φορές απ’ την ίδια την ισραηλινή πρεσβεία, μέχρι τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ. Με το αφήγημα ότι το καθεστώς Ερντογάν είναι με τους Παλαιστίνιους, κάτι που απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα, άρα η φυσική μας θέση σαν λαός είναι να είμαστε με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, επιχειρεί συστηματικά να αλλοιώσει τη λαϊκή συνείδηση και να πείσει τον ελληνικό λαό πως με το Ισραήλ «είμαστε μαζί, ανήκουμε κι οι δυο στη Δύση».

Με τη συντελούμενη γενοκτονία σε βάρος του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού, η λαϊκή οργή για τους βασανιστές και τους δολοφόνους του ανθού της Παλαιστίνης έχει γιγαντωθεί, όπως εκφράστηκε στις μαζικότατες διαδηλώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίσταση του. Ο ελληνικός λαός αρνείται να σιωπήσει μπροστά στην γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από τους σιωνιστές.

Να μην τολμήσει κανείς απ’ τους εγκληματίες αυτούς να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός διαχρονικά είναι αλληλέγγυος με τη μαχητική αντίσταση του παλαιστινιακού λαού και στέκεται δίπλα του στον αγώνα για ανεξαρτησία και απελευθέρωση. Θα μας βρουν απέναντί τους.

  • Ανεπιθύμητος ο Tamir Gilad στην Ελλάδα!
  • Ανεπιθύμητοι οι εγκληματίες πολέμου κι οι δολοφόνοι των Παλαιστινίων!
  • Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Γενάρης 2024

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση