Πανό στο κτίριο της ΓΣΕΕ επί της Πατησίων

Οι εργαζόμενες και εργαζόμενοι αυτής της χώρας έχουν πάρει θέση υπέρ της παλαιστινιακής απελευθέρωσης και έχουν καταδικάσει το εγκληματικό φασιστικό κράτος του Ισραήλ για τις θηριωδίες του εις βάρος ενός ήρωα λαού. Αυτή τη θέση την αποδεικνύει η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις διαδηλώσεις και τις παρεμβάσεις σε όλη την Ελλάδα με σύνθημα: Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Η υπεράσπιση της Παλαιστινιακής υπόθεσης και της αντίστασης του λαού της είναι που έχει δημιουργήσει ένα τετελεσμένο που οι καθεστωτικοί παπαγάλοι το φυσάν και δεν κρυώνει, γιατί δεν έπιασε η προπαγάνδα τους και η αλληλεγγύη στη Παλαιστίνη κυριάρχησε μέσα στις λαϊκές μάζες και την εργατική τάξη της χώρας.

Σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση για τον Παλαιστινιακό λαό η δήθεν εκπρόσωπος των εργαζομένων Γενική Συνομοσπονδία Εξυπηρέτησης Εργοδοτών έχει καταπιεί την γλώσσα της. Η εκκωφαντική αλαλία της είναι θέση ντροπής και για άλλη μια φορά δείχνει πως συντάσσεται με την εξωτερική πολιτική της ντόπιας αστικής τάξης και των ιμπεριαλιστών.

Η ντροπιαστική αυτή στάση της ΓΣΕΕ και μετά την έκκληση των σωματείων παλαιστίνιων εργαζομένων προς το παγκόσμιο συνδικαλιστικό κίνημα για αλληλεγγύη  θα μείνει για πάντα να θυμίζει ότι αυτή η κάστα χαρτογιακάδων και ξεπουλημένων γραφειοκρατών δεν είναι μόνο υπάλληλοι υπέρ του Κεφαλαίου αλλά και «βουβοί» υπερασπιστές της σιωνιστικής κατοχής και του μακελέματος του Παλαιστινιακού λαού…