φωτό αρχείου

Οι δυνάμεις εισβολής υφίστανται μεγάλες απώλειες μεταξύ των στρατιωτών της. Αυτό εξηγεί την κατάσταση υστερίας τους στο να στοχεύουν σε ανθρώπινες ζωές, χρησιμοποιώντας αδιανόητους βομβαρδισμούς και υπερβολική δύναμη πυρός, για να μειώσουν τις απώλειες του στρατού τους.

Η Αντίσταση έχει αυτοπεποίθηση και εμπειρία στο να μάχεται ασύμμετρους πολέμους. Πολεμάει με ευφυΐα, υψηλό ηθικό και εξοπλισμό μάχης. Είναι οι γιοι αυτής της γης και όχι ξένοι σε αυτήν, και δεν θα τους απογοητεύσει. Γνωρίζουν καλά τον τομέα της χώρας τους.    

Έγιναν προσπάθειες από διάφορους άξονες να προχωρήσουν μέσω του εδάφους αλλά τους περίμεναν εμπρηστικές βόμβες και εκρηκτικοί μηχανισμοί, για να κάψουν τα τεθωρακισμένα τους οχήματα. Αυτή η θρυλική εμπλοκή με τις δυνάμεις εισβολής έγινε με υψηλό ηθικό και με επίπεδο εκπληκτικής ακρίβειας κι επαγγελματισμού.  

Σύμφωνα με παραδοχές από εβραϊκές ιστοσελίδες, η μάχη ήταν σφοδρή και τα τανκς κάηκαν σαν κουκλόσπιτα. Η ήττα του εχθρού έγινε απ’ την αρχή της μάχης και θα γίνει και αναμφίβολα και στο τέλος. Η νίκη έρχεται και θα βάλει ολόκληρη την περιοχή σε μια νέα καμπή. 

Η ηρωική αντίσταση της Γάζας, με τον λαό της, την αποφασιστικότητά της και την Αντίσταση γράφει μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία όλης της Παλαιστίνης, τα έθνη και τους λαούς της περιοχής, και δίνει στον κόσμο ένα αξέχαστο μάθημα ελευθερίας, περηφάνιας και εθνικής αξιοπρέπειας. 

28/10/23

(Μετάφραση ProletConnect.gr)