Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, 6 μ.μ., Πάρκο Ελευθερίας

Ο παλαιστινιακός λαός, στην πολιορκημένη από το Ισραήλ Γάζα, συνεχίζει να αντιστέκεται παρά τους ανελέητους ισραηλινούς βομβαρδισμούς από ξηρά, αέρα και θάλασσα, τις μαζικές δολοφονίες αμάχων, την συστηματική καταστροφή πολιτικών υποδομών από τους σιωνιστές και τον διεθνή πόλεμο προπαγάνδας που έχουν εξαπολύσει τα μίντια όλων ανεξαιρέτως των ιμπεριαλιστικών κρατών του πλανήτη.

Κάθε προοδευτικός άνθρωπος πρέπει να σταθεί αλληλέγγυος όχι μόνο στη μαρτυρική Γάζα αλλά στην ίδια την Παλαιστινιακή Αντίσταση, που είναι δεμένη σαν το νύχι με το κρέας του παλαιστινιακού λαού. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που οι σιωνιστές παρά τις κτηνώδεις επιθέσεις που έχουν εξαπολύσει στο παρελθόν, πάντα με διακηρυγμένο στόχο τους την καταστροφή της Αντίστασης, δεν το έχουν καταφέρει. Ούτε και πρόκειται. Η Αντίσταση είναι ο ίδιος ο λαός της Παλαιστίνης, στη Γάζα, τη Δυτική Οχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση στηρίζει το κάλεσμα της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.

‘Ολες-οι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση
προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ.
Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, 6 μ.μ., Πάρκο Ελευθερίας

Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση