7 Οκτώβρη 2024 – Ένας χρόνος ηρωικής αντίστασης του Παλαιστινιακού Λαού

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα νικήσει

Όλες-οι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του.
Δευτέρα 7 Οκτώβρη, 7 μ.μ., ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο Πάρκο Ελευθερίας (Μέγαρο Μουσικής)
και ΠΟΡΕΙΑ στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ.

Την Δευτέρα 7 Οκτώβρη 2024 συμπληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη της επιχείρησης «Κατακλυσμός του Αλ Ακσά» της Παλαιστινιακής Αντίστασης, σημείο καμπής του αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Η έναρξη της επιχείρησης αποτέλεσε το πρελούδιο της κορύφωσης τoυ αγώνα του παλαιστινιακού λαού για λευτεριά και ανεξαρτησία. Ενός αγώνα που ξεκίνησε πολύ πριν την ίδρυση της σιωνιστικής οντότητας το 1948 και συνεχίζεται ακατάπαυστα μέχρι σήμερα.

Τους μήνες που ακολούθησαν την 7η Οκτώβρη 2023, η Παλαιστινιακή Αντίσταση έδειξε όχι μόνο ηρωϊσμό και αυτοθυσία αλλά και υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο, ικανό να προκαλέσει οδυνηρά πλήγματα στους σιωνιστές. Τα υπόγεια τούνελ της Αντίστασης έδωσαν τη δυνατότητα στους μαχητές της να οργανώσουν καλά την αντίσταση ενάντια στους σιωνιστές εισβολείς, στήνοντάς τους παγίδες θανάτου και προκαλώντας τους βαριές απώλειες σε έμψυχο υλικό και άρματα μάχης.

Παράλληλα ο παλαιστινιακός λαός δεμένος με αδιάρρηκτους δεσμούς με την Αντίσταση, παραμένει αταλάντευτος στο πλευρό της παρά το βαρύ φόρο αίματος που πληρώνει καθημερινά. Οι σιωνιστές παρά την κτηνώδη βία που έχουν εξαπολύσει ενάντια στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίσταση, δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ούτε έναν από τους στόχους που έθεσαν κατά την έναρξη της χερσαίας εισβολής στην Γάζα, ενώ οι απώλειες τους είναι τόσο μεγάλες που αναγκάστηκαν να επιβάλλουν καθεστώς λογοκρισίας στα ισραηλινά στρατεύματα. Ακόμα και έτσι, τα βίντεο που δίνει στην δημοσιότητα η Αντίσταση αποτυπώνουν πολλές φορές με γλαφυρότητα τι πραγματικά συμβαίνει στην Γάζα.

Τα παράλληλα μέτωπα που έχουν ανοίξει η Λιβανέζικη Αντίσταση και το κίνημα των Χούθι της Υεμένης στριμώχνουν ακόμα περισσότερο τους σιωνιστές, αναγκάζοντάς τους αργά η γρήγορα να αποδεχτούν την ήττα τους και να προχωρήσουν σε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και σε ανταλλαγή αιχμαλώτων με την Παλαιστινιακή Αντίσταση με τους όρους που αυτή απαιτεί.

Οι σιωνιστές έχουν στο πλευρό τους τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις όλου του πλανήτη. Ο παλαιστινιακός λαός έχει τους εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωπους που διαδήλωσαν και διαδηλώνουν αλληλέγγυοι στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του, από την ανατολική Ασία μέχρι τις ιμπεριαλιστικές μητροπόλεις.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης!
Άμεσος τερματισμός κάθε σχέσης, οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής, του ελληνικού κράτους με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ!

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση