Τα δικαστήρια του γερμανικού ιμπεριαλισμού καταδίκασαν την 22χρονη Γερμανο-ιρανή Ava Moayeri για το σύνθημα που φώναξε σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης “From the river to the sea, Palestine will be free” (μτφρ. «Απ’ το ποτάμι ως τη θάλασσα, Λευτεριά στην Παλαιστίνη»). Και αυτή η καταδικαστική απόφαση (πρόστιμο 600€) είναι στη γραμμή της σιωναζιστικής στήριξης και του χτυπήματος του κινήματος αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την αντίστασή του.

Ήδη από την 7η Οκτώβρη ο κρατικός κατασταλτικός μηχανισμός στη Γερμανία έχει επιτεθεί και έχει φιμώσει πολλές φορές το κίνημα της αλληλεγγύης. Απ’ την άλλη, το αντιιμπεριαλιστικό και φιλοπαλαιστινιακό κίνημα δίνει τον αγώνα του και δεν σταματά να καταγγέλλει, μέσα στην καρδιά του γερμανικού ιμπεριαλισμού, τη γενοκτονία που υφίσταται ο παλαιστινιακός λαός. Ο γερμανικός ναζισμός, ως υπηρέτης των γερμανικών μονοπωλίων, ήταν που κυνήγησε και εξολόθρευσε τους Εβραίους τον προηγούμενο αιώνα. Σήμερα, η «δημοκρατική» μετάλλαξη του γερμανικού ιμπεριαλισμού είναι που στηρίζει τους ναζί της εποχής μας, που δεν είναι άλλοι από τους σιωναζιστές που κατέχουν την Παλαιστίνη 76 χρόνια και συναγωνίζονται επάξια τους ναζιφασίστες στα εγκλήματα πολέμου.

Τα βομβαρδισμένα οικοδομικά τετράγωνα σε ολόκληρη τη Γάζα, τα κατεστραμμένα σχολεία, οι βιασμοί κρατουμένων -αντρών και γυναικών-, οι σφαγές νηπίων, οι εκτελέσεις αμάχων και κάθε άλλο έγκλημα πολέμου έχει διαπραχθεί απ’ τους σιωνιστές. Τα περί «αντισημιτισμού», που δήθεν επικαλούνται όταν ακούγονται συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης, είναι ένα μπαγιάτικο αφήγημα που έχει σαπίσει προ πολλού κι όλη η ανθρωπότητα βλέπει τι σημαίνει κατοχή στην Παλαιστίνη.

Ψηλά τις παλαιστινιακές σημαίες

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Αλληλεγγύη στην Ava Moayeri

Hoch die Palästinensische Flagge

Freiheit für Palästina

Solidarität mit Ava Moyaeri