Σκίτσο της Ε.Π.

Συγκέντρωση – Πορεία στην Ισραηλινή Πρεσβεία

ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ 15/5 5:00μμ

Ως «Βίδα» στηρίζουμε και καλούμε στην Συγκέντρωση – Πορεία στην Πρεσβεία του Ισραήλ, το Σάββατο 15 Μάη, 17:00 στο Μετρό Πανόρμου.
Ενάντια στο νέο ισραηλινό λουτρό αίματος σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού!
Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό!
Παρακάτω το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό:

1948-2021
73 χρόνια από την Νάκμπα, την ίδρυση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ και την καταστροφή του Παλαιστινιακού Λαού, τα παιδιά του, δολοφονούνται για άλλη μια φορά από τον στρατό του ισραηλινού Απαρτχάιντ. Ο μοναδικός λόγος είναι επειδή τόλμησε να διεκδικεί να ζήσει με ελευθερία και αξιοπρέπεια στην γη των προγόνων του.
Μπροστά στα σιωνιστικά εγκλήματα που συντελούνται εδώ και δεκαετίες σε βάρος του, τα «πολιτισμένα» Δυτικά κράτη και η ΕΕ, ανάμεσα τους και το ελληνικό, τάσσονται διαχρονικά ανοιχτά με το Ισραήλ, ενώ ο ΟΗΕ υποκριτικά «νίπτει τας χείρας του» για άλλη μια φορά, ζητώντας από τις δυο πλευρές να σταματήσουν της επιθετικές ενέργειες. Εξισώνει έτσι, το ισραηλινό μακέλεμα άμαχων Παλαιστίνιων με τις μαχητικές ενέργειες της Παλαιστινιακής Αντίστασης.
Μπροστά σε αυτό το έγκλημα ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Οφείλουμε να τιμήσουμε τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μας με τον Λαό της Παλαιστίνης δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!