Ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων «SKOT AE»:

Εδώ και 5 μήνες είμαστε αντιμέτωποι με την εξαθλιωτική κατάσταση ομηρίας που μας έχει επιβάλει μονομερώς η Εταιρεία ΣΚΟΤ.

Η διοίκηση της Εταιρείας ΣΚΟΤ χρεώνει για ακόμη μια φορά τους εργαζόμενούς της για τις επιχειρηματικές της επιλογές, ηθελημένες ή αθέλητες.

Βασικός της στόχος είναι να απαλλαγεί από εμάς. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.Η εκδικητική στάση της εταιρείας απέναντί μας δεν μπορεί πλέον να περιγραφεί με λόγια.

Μετά από τόσες συναντήσεις και προσπάθειές μας για να δοθεί λύση, γυρίσαμε ξανά στο σημείο μηδέν.

Διανύουμε ήδη την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου και τα μεροκάματα μας είναι από 1 έως καθόλου. Η Εταιρεία συνεχίζει να μας οφείλει τα πενιχρά δεδουλευμένα του Απριλίου καθώς και το υπόλοιπο του Δώρου Πάσχα. Έκοψε μονομερώς το γάλα, παρόλο που είχαμε ξεκινήσει ήδη την διαπραγμάτευση της Σύμβασης πριν την μονομερή επιβολή του εξαθλιωτικού μέτρου.

Στο ερώτημά μας ποιος κρατικός μηχανισμός ελέγχει τις επιχειρήσεις που ισχυρίζονται οικονομικά προβλήματα -στο όνομα της οικονομικής κρίσης – και εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, δεν έχουμε πάρει ακόμη απάντηση.

Ο δρόμος του αγώνα μας είναι μακρύς και επίπονος. Είναι ένας αγώνας επί 24ωρου βάσης έξω από το εργοστάσιο. Είναι ένας αγώνας ενάντια στο ρεύμα και κυρίως χωρίς επιστροφή.

Οι ασύδοτες επιχειρήσεις φτιάχνουν σωματεία από μπετό. Ας το λάβει σοβαρά υπόψη της η Διοίκηση της ΣΚΟΤ.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ! 

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

ΑΚΥΡΗ Η ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

8/5/2017

Tο  Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΣΚΟΤ ΑΕ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΟΚΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑ                                                                      ΠΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Πηγή: Αντίσταση στις Γειτονιές