Για την κρατική καταστολή στις 6 Δεκέμβρη

6 Δεκέμβρη 2020: Η πόλη σε αστυνομοκρατία, όπως στις 17 του Νοέμβρη. Ελικόπτερο, ασφαλίτες, μπάτσοι όλων των ειδών να γρυλίζουν, να προκαλούν, να ειρωνεύονται στα κρυφά και στα φανερά.Να κρατάνε τα κλομπσε ετοιμότητα, διαταγές, φωνές, αντρίλα και τούμπαλιν. Οι πραίτορες της καταστολής του αστικού κράτους έτοιμοι για συλλήψεις.

Όλα αυτά στο όνομα δήθεν της αντιμετώπισης των συναθροίσεων λόγω διασποράς κορονοιού. Μετά απότις προσαγωγές δεκάδων ανθρώπων (μέλη ομάδων, συλλογικοτήτων, οργανώσεων) που κατευθύνονταν στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου η «μάχη με τον ιό νικήθηκε». Όμως το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι νεκροί στη χώρα και η διαχείριση της πανδημίας που είναι πραγματικά εγκληματική παρά τα λεγόμενα και τα χειροκροτήματα των φιλελέδων, είναι εδώ.

Ο λαός λέει «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό». Μπορεί η κυβέρνηση και ο υπουργόςΧρυσοχοΐδηςνα χαίρονται σαν τα παιδάκια που φέτος δεν υπήρξαν διαδηλώσεις. Η αστική τάξη να καμαρώνει για το μηχανισμό της. Όμως υπάρχει κάτι που δεν μπορεί καμία αστική τάξη να ξεμπερδέψει και λέγεται: κοινωνικό ζήτημα, και δυστυχώς για τους αστούληδες όλων των αποχρώσεων αλλά και τον κρατικό μηχανισμό θα επανέρχεται συνέχεια μπροστά τους. Είναι ο καθρέφτης τους, η σκιά τους. Είναι αυτοί που το δημιουργούν. Άδικο, βάρβαρο, αποκρουστικό.

Οι μάζες ασφυκτιούν, η ανεργία καλπάζει, η εργατική τάξη διαλύεται καθημερινά. Το μίσος και η οργή φωλιάζει μέσα στις χαμοκέλες των λαϊκών μαζών. Όχι μόνο εδώ, παντού στο κόσμο. Η επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη και η νεολαία της, οι εργαζόμενες μάζες είναι σφοδρή σε παγκόσμιο επίπεδο. Ας χαίρονται λοιπόν ένα βράδυ ακόμα ότι τα πλούτη, το σύστημα της αδικίας και εκμετάλλευσης νίκησαν. Ας χαίρεται έξω από την αυλή σαν το μαντρόσκυλο και ο παλικαράς των ΜΑΤ που «ισοπέδωσε» λίγα λουλούδια…

Έχει δρόμο αυτός ο αγώνας. θα δούμε στο τέλος ποιατάξη θα νικήσει. Ποιασημαία θα κυματίσει. Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι τα συντρίμμιατου καπιταλισμού θα διατηρηθούν σε μουσεία για τον κυριακάτικο περίπατο του προλεταριάτου.

Αλληλεγγύη σε όλους τους συλληφθέντες!