15 Μαΐου η απόφαση για τους 9 αγωνιστές από την Τουρκία. Κάλεσμα στα δικαστήρια των φυλακών κορυδαλλού στις 9 π.μ.

Στις 28 Νοεμβρίου 2017, ως αποτέλεσμα των πιέσεων του φασισμού του AKP και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, με μια συνωμοσία, προσαχθήκαμε και συλληφθήκαμε. Το πρωί κατά τις 06:15 σπάσανε τις πόρτες των σπιτιών μας χωρίς καμία ειδοποίηση, προσαχθήκαμε με βασανισμούς. Οι βασανισμοί συνεχίστηκαν και στο τμήμα. Ενώ ακόμη δεν ξέραμε με ποια κατηγορία προσαχθήκαμε, ενώ παρανόμως δημοσίευσαν τα ονόματα μας και μας κατηγόρησαν ανυπόστατα ότι θα επιχειρούσαμε απόπειρα δολοφονίας στον Ερντογάν. Ήταν προφανές από την αρχή ότι αυτή η επιχείρηση ήταν μια συνωμοσία.
Τον 14ο μήνα της σύλληψης μας, στις 4 Φεβρουαρίου 2019 είχαμε την πρώτη μας δικάσιμο. Φάνηκε στην περίοδο της δίκης μας πως δεν υπήρχε υλική βάση για τις εις βάρος μας κατηγορίες . Οι κατηγορίες κατέρρευσαν με τις καταθέσεις των μαρτύρων, με τις αγορεύσεις των δικηγόρων, με τις απολογίες μας.
Παρά το γεγονός ότι ακούστηκαν οι μάρτυρες, έγιναν οι απολογίες μας, η εισαγγελέας έκανε την πρότασή της, έγιναν οι αγορεύσεις των δικηγόρων, η δικαστική έδρα δεν ανακοινώνει την απόφασή της και μετατρέπει σε ποινή αυτή την περίοδο σύλληψης.
Η δικαστική έδρα πρέπει να παραιτηθεί από τους υπολογισμούς της κυβέρνησης, όποιοι και να είναι αυτοί.Η δικαστική έδρα πρέπει να παραιτηθεί από την κατάληψη της ελευθερίας μας με διάφορες δικαιολογίες, κωλυσιεργώντας την ανακοίνωση της απόφασης της.
Εμείς είμαστε αγωνιστές που αγωνιζόμαστε για την Ανεξαρτησία της Χώρας μας, για την Απελευθέρωση του Λαού μας!Ο αγώνας κατά του φασισμού και ιμπεριαλισμού δεν είναι αδίκημα, είναι καθήκον!
Η τρομοκρατία του ιμπεριαλισμού δε θα περάσει.
9 Πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία