Έργο του Senzart911 για την προστασία των παιδιών από τον θανατηφόρο Sars Covid 19, στο μαρτυρικό από το απαρτχάιντ Σοβέτο, Νότια Αφρική

Στην προεκλογική καμπάνια των αστικών κομμάτων δεν βρίσκουμε λέξη που να αφορά την πανδημία του COVID 19. Ως γνήσια ψεκασμένη η κυβέρνηση της ΝΔ κατήργησε τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας πριν τον ΠΟΥ. Όταν πρόσφατα ο ΠΟΥ κατήργησε τα έκτακτα μέτρα, όχι την πανδημία, η πανδημία στα αστικά κονκλάβια είχε ήδη μπει στο χρονοντούλαπο των μαζικών εγκλημάτων.

Γιατί, λοιπόν, να ασχοληθεί κάποιος προεκλογικά; Για τους πάνω από 36.807 νεκρούς συνανθρώπους μας; Για όσους ακόμα σήμερα σκοτώνει ο ιός ή διασωληνώνονται στα βομβαρδισμένα από τις ελλείψεις νοσοκομεία της χώρας μας; Για όσους υποφέρουν από long covid; Για όσους βλέπουν τη σωματική τους κατάπτωση να συνεχίζεται και αν είναι «πλατιά μάζα του λαού» αναζητούν ένα ραντεβού στο μοναδικό σε όλη τη χώρα οργανωμένο κέντρο αντιμετώπισης long covid του Ευαγγελισμού;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της (29/05), η Παγώνη μας ενημερώνει ότι ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 για τον ερχομό του Covid. Αυτές τις ημέρες ο ΠΟΥ προειδοποιεί για νέο ιό. Έτσι, διαβεβαιώνει η Παγώνη ότι τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό θα είναι έτοιμα για τη νέα πανδημία.

Όσοι δεν τάχθηκαν με τους νεκροθάφτες του λαού στα χρόνια της πανδημίας, όσοι δεν έκαναν την ατομική τους καλοπέραση παντιέρα και την πικραγγουριά φάρμακο*, γνωρίζουν τί σημαίνει ετοιμότητα των αστικών μηχανισμών: ετοιμότητα εξόντωσης χιλιάδων για τα κέρδη των λίγων της ελεύθερης αγοράς.

Αυτό ακριβώς ζητούν τα αφεντικά του τόπου: ένα χαρτί στην κάλπη να επιβεβαιώσει την εγκληματική τους ασυδοσία.

* στο τέλος της δεκαετίας του 50 στην Ελλάδα μεταξύ καθηγητών ιατρικής έγινε μια συζήτηση που αφορούσε τον καρκίνο και τους τρόπους διάγνωσης και θεραπείας. Ο καθηγητής Ιωακείμογλου τόνιζε με αρκετή δόση ειρωνείας ότι στην Ελλάδα και μέσα στην Αθήνα ο κόσμος ανά διετία πίστευε πότε στην θαυματουργή πικραγγουριά, πότε σε σκευάσματα ποτοποιών και συναφή, προξενώντας μεγάλη ζημιά στους ασθενείς και στην κοινωνία γενικότερα.